Verasol®, de beste keuze in pergola's, tuinkamers, schuttingen en carports.

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Bezoek dan uw gespecialiseerde Verasol® dealer. Daar vindt u een breed assortiment pergola's, tuinkamers en aanverwante mogelijkheden!

Al 17 jaar toonaangevend!

Verasol® is al 17 jaar een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige aluminium pergolasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline pergola biedt Verasol® altijd een passende terrasoverkapping naar wens.

Naast pergola's biedt Verasol® ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Alle Verasol® oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op uw maat geleverd.

Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw pergola of tuinkamer naar wens in te richten.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor de vakkundige montageservice, maar met de uitgebreide montagehandleidingen is zelfbouw ook mogelijk. Milieubewust en duurzaam.

Bij alle duurzame producten van Verasol® ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie?

Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd naar prijzen? Gebruik alvast de Greenline configurator om zelf uw pergola samen te stellen. Een regenbui of niet, met de oplossingen van Verasol® bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

n