• Inclusief sterkte berekening

  • Montage door gecertificeerde vaklieden

  • Made in Germany

  • Altijd een inspiratiepunt in de buurt

Beste deal garantie

Wat betekent Beste Deal Garantie voor u:

Een Verasol® Inspiratiepunt bij u in de buurt,
Er is altijd een Verasol® Inspiratiepunt bij u in de buurt met een uitgebreide showroom, waar u het complete Verasol® aanbod aan veranda’s, tuinkamers en carports kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies van de klantvriendelijke en gastvrije medewerkers.

100% aandacht voor uw project,
Elk project is uniek en uw Verasol® Selected dealer weet dat als geen ander. Daarom wordt elk project op uw maat gemaakt en kunt u rekenen op de volledige aandacht en betrokkenheid van uw Verasol® Selected dealer.

Inmeten van uw project is vanzelfsprekend,
Elk project meten wij graag bij u thuis in. Zo bent u verzekerd van de juiste maatvoering en dat de mogelijkheden bij uw thuis maximaal benut worden. Voor uw Verasol® Selected dealer is een bezoek bij u thuis een vanzelfsprekendheid, zo leert hij de situatie nog beter kennen, waardoor het beste resultaat gewaarborgd is.

Montage door geselecteerde vaklieden,
U kunt nog zo goed geadviseerd zijn door uw Verasol® Selected dealer, de fabrieksmedewerkers kunnen nog zo hun best gedaan hebben om uw project te assembleren en af te leveren; als de montage bij u thuis daarna niet vakkundig gerealiseerd wordt, is het resultaat alsnog niet bevredigend. Omdat te voorkomen en om het beste resultaat te realiseren, werkt uw Verasol® Selected dealer met de allerbeste vaklieden, die jarenlang ervaring hebben in het plaatsen van pergola's en tuinkamers en daarbij gebruik maken van professioneel gereedschap.

Standaard voorzien van dak- en windlastberekening,
Een Verasol® pergola of tuinkamer voldoet aan de allerstrengste normen op het gebied van materiaalsterkte, kwaliteit en constructie. Zo wordt er bij elke veranda of tuinkamer een statische berekening geleverd. Wel zo’n veilig idee!

10 jaar garantie/Made in Germany,
Uw pergola of tuinkamer wordt gebouwd en geassembleerd in Duitsland, in Wachtendonk net over de grens bij Venlo. Een op elkaar ingespeeld team van ervaren fabrieksmedewerkers, werkt uiterst nauwkeurig in een supermoderne en goed geoutilleerde montagehal, aan uw toekomstige pergola of tuinkamer. Verasol® geeft daarom met een gerust hart 10 jaar garantie op zijn producten, zo bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Op elke hoek van de straat is er wel een goedkopere pergola of tuinkamer te verkrijgen. Maar is dat wat u wilt? Goedkoop is vaak duurkoop. Daarmee willen we zeker niet zeggen dat Verasol® duur is, in tegendeel zelfs; qua prijsstelling zit een Verasol® veranda of tuinkamer zeker niet in het hogere prijssegment, elk product van Verasol® is zelfs bijzonder prijsconcurrerend. Maar dat is niet belangrijkste: met de prijs die u betaalt voor een Verasol® pergola of tuinkamer, krijgt u namelijk de allerbeste kwaliteit, waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Gegarandeerd de beste deal voor jaren onbezorgd buitenleven!
Met bovenstaande sterke punten als basis sluit u gegarandeerd de beste deal door te kiezen voor een Verasol® pergola of tuinkamer. Duizenden tevreden pergola- en tuinkamerbezitters in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk zijn u al voor gegaan en hun aantal groeit dagelijks, daar zijn wij super trots op en blij mee. U bent van harte welkom bij de Verasol® familie!