• Inclusief sterkte berekening

  • Montage door gecertificeerde vaklieden

  • Made in Germany

  • Altijd een inspiratiepunt in de buurt

Over ons

Verasol®, de beste keuze in pergola's, tuinkamers, schuttingen en carports

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Bezoek dan de gespecialiseerde Verasol® dealer bij u in de buurt. Daar vindt u een inspirerend assortiment pergola's, tuinkamers en aanverwante mogelijkheden!

Al bijna 20 jaar toonaangevend!

Verasol® is al bijna 20 jaar het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige aluminium pergola's. Met de Greenline, Profiline en Highline CUBE pergola biedt Verasol® altijd een passende terrasoverkapping naar wens.

Verasol®
Naast pergola's biedt Verasol® ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Alle Verasol® oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden kosteloos op uw maat geleverd. Elke Verasol® Selected Dealer is in staat uw pergola of tuinkamer vakkundig in te meten en volledig voor u te installeren. Uiteraard is zelfbouw ook mogelijk, ondersteund door de uitgebreide montagehandleiding en montagefilm.

Opties
Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, Profiline zonwering, Greenline zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw pergola of tuinkamer naar wens in te richten. Zo stelt u uw pergola of tuinkamer optimaal samen en geniet u 100% van het buitenleven.

Milieubewust en duurzaam
Bij alle duurzame producten van Verasol® ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.

Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd naar prijzen? Gebruik alvast de Greenline configurator om zelf uw pergola samen te stellen. Een regenbui of niet, met de oplossingen van Verasol® bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!