Zonwering op je dak

Alle typen bovendakzonweringen voor extra leefcomfort

Comfortabel zitten met bovendakzonwering

Wil jij op warme dagen nog altijd heerlijk koel kunnen vertoeven onder jouw overkapping? Dan ga je voor bovendakzonwering. Omdat deze zonwering boven op het dak wordt gemonteerd blokkeert deze warmte van de zon nog voordat deze het pergoladak bereikt. Te allen tijde comfortabel zitten dus! 

Bovendakzonwering maakt gebruik van een elektrische aandrijving en kan bediend worden via de bijgeleverde schakelaar of optionele afstandsbediening. Breid jouw bovendakzonwering uit met regen-, wind- en zonsensoren. Deze zorgen ervoor dat de zonwering automatisch opent of sluit. Dat is comfortabel omdat de zonwering automatisch sluit als de zon schijnt, en veilig omdat neerslag en wind geen vrij spel krijgen als je toevallig net niet thuis bent.

Ook bovendakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en wordt op maat gemaakt. Een zonwering vinden die aansluit bij jouw wensen was nog nooit zo makkelijk.

Bovendakzonweringen
voor de warme dagen

Bovendakzonwering

Zonwering W350

De W350 is een compacte, elektrische bovendakzonwering. In tegenstelling tot onze onderdakzonwering wordt dit model boven op het dak gemonteerd. Het voordeel hiervan? De eerste warmte van de zon wordt direct buiten de pergola geblokkeerd!

De W350 is uitgevoerd met een elektrische motor. Het doek is voorzien van ritsgeleiding (ZIP) en is wederom verkrijgbaar in diverse kleuren én motieven. Er zit dus altijd iets bij dat bij jou past! Wil jij van alle gemakken voorzien zijn? Bestel dan de afstandsbediening bij en kies voor de zon-, wind- en regen automaat. Dit laatste zorgt ervoor dat jouw zonwering automatisch opent en sluit bij zon, overmatige wind én regen!

Bovendakzonwering

Zonwering W500

De W500 zonwering is ons meest uitgebreide model bovendakzonwering. Dit model beschikt over bijna dezelfde kenmerken als de W350. Bovendien is deze tot een breedte van 6500 mm te leveren als ééndelige constructie.

De verschillen zijn zo subtiel. Wij nodigen je daarom uit om deze modellen in de verkooppunten te komen bekijken.

Alles op een rijtje

Ontdek de verschillende types zonnewering

Alle opties en accessoires in een oogopslag

Ontdek meer opties

Verasol verkooppunten

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol verkooppunt.

Inspiratiemagazine

Laat je (thuis) inspireren! Download hier ons gratis inspiratiemagazine.