Zonwering

Zonwering voor je pergola, terrasoverkapping of tuinkamer.

Creëer een aangename leefruimte

Zonwering voor je pergola, terrasoverkapping of tuinkamer?

Wanneer de temperaturen stijgen en de zon zich steeds vaker van zijn beste kant laat zien, is zonwering in jouw pergola geen overbodige luxe. De Verasol zonweringen zorgen niet alleen voor minder lichtinval in jouw pergola, het houdt ook de warmte grotendeels buiten.

Verasol zonweringen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Dit geeft jou de vrijheid een zonnescherm te kiezen die perfect bij jouw pergola past. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment aan kleuren en stijlen. Voor elk wat wils dus! 

Wil jij jezelf beschermen tegen de hoogstaande zon? Maak dan gebruik van onderdakzonwering of bovendakzonwering om schaduw te creëren. Wil je na een lange dag werken nog even relaxen onder jouw pergola of tuinkamer, maar gooit laagstaande zon of gebrek aan privacy roet in het eten? Verrijk jouw pergola dan met screens

Schaduw, sfeer en gemak

Onderdakzonwering

Wil jij aangenaam op je terras kunnen zitten? Breid dan jouw pergola uit met onderdakzonwering. Doordat onderdakzonwering aan de binnenzijde van de pergola wordt gemonteerd, is deze beschermd tegen weersinvloeden en vuil van buitenaf. 

 • Creëer schaduw onder je pergola
 • Verkrijgbaar in 4 modellen
 • Veel keuze in kleuren en dessins

Onderdakzonwering is verkrijgbaar in verschillende modellen (zonnedoeken, T90, T200, T350) en uitvoeringen (kleuren, dessins, elektrisch, handmatig).

Maximale schaduw, elektrisch en op maat

Bovendakzonwering

Wil jij op warme dagen nog altijd heerlijk kunnen vertoeven onder jouw overkapping? Dan ga je voor bovendakzonwering. Omdat deze zonwering boven op het dak wordt gemonteerd blokkeert deze warmte van de zon nog voordat deze het pergoladak bereikt. Te allen tijde comfortabel zitten dus!

 • Houd de warmte buiten je pergola
 • Elektrisch bedienbaar
 • Verkrijgbaar met regen- en windsensor

De Verasol bovendakzonwering is verkrijgbaar in verschillende types (W350 & W500), kleuren en dessins en wordt op maat gemaakt. 

Nog meer privacy en schaduw

Pergola Screens

Screens zijn handig wanneer je last hebt van de laagstaande zon, maar ook wanneer je behoefte hebt aan meer privacy. Screens worden aan de zij- of voorkant van een pergola geplaatst en zakken verticaal naar beneden. Op deze manier blokkeer je lichtinval en nieuwsgierige blikken. 

 • Meer privacy
 • Ideaal bij laagstaande zon
 • Altijd een strak doek vanwege ritsgeleiding

De screens zijn verkrijgbaar met een standaard doek en schakelaar. Het is ook mogelijk jouw screens te bedienen met een afstandsbediening.

Onderdakzonwering uitgebreid

Vario-Volant zonwering

De Vario-Volant is een extra zonwering die zorgt voor schaduw bij een laagstaande zon. 

Het oprolbare zonnedoek van de Vario-Volant is onopvallend geïntegreerd in de voorzijde van de onderdakzonwering en is te bedienen met een aparte draaistang. Ideaal in situaties waarin het licht van laagstaande zon moet worden tegengehouden. 

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
 • Handmatige bediening
 • Geschikt voor onderdakzonwering (T200 & T350)

De Vario-Volant zonwering is toepasbaar op de T200 en T350 onderdakzonweringen. 

Alles op een rijtje

Ontdek de verschillende types zonnewering

Alle opties en accessoires in een oogopslag

Ontdek meer opties

Verasol verkooppunten

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren in een Verasol verkooppunt.

Inspiratiemagazine

Laat je (thuis) inspireren! Download hier ons gratis inspiratiemagazine.