Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website Verasol.be. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de Verasol website
Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele apparaten, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Verasol is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Informatie op de website
De informatie op deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De informatie is met zorg samengesteld. Voor onjuistheden in kleuren, teksten en prijzen zijn wij niet aansprakelijk. De foto's met prijsindicaties bevatten richtprijzen en zijn in euro's, incl. BTW en exclusief transport, fundatie en montage.

Copyright / Auteursrecht
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle teksten, logo's en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Verasol. Deze mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Verasol, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Verasol is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.